Ajankohtaista päivittyy!

Aloitamme sivustomme ”Ajankohtaista” -osion päivittämisen yritysblogin merkeissä. Blogiin kerätään tietoa konkurssista, konkurssiin päätymisestä, konkurssiprosessin läpikäymisestä ja siitä selviytymisestä. Keräämme tietoa eri lähteistä ja oman asiantuntemuksemme perusteella. Tarkoitus on myös ylläpitää linkkipankkia, josta löytyy tarpeellisia ja mielenkiintoisia sivuja, artikkeleita ja kohteita konkurssien kanssa tekemisissä oleville.

Konkurssiin päätyminen joko velkojien tai yrittäjän omasta hakemuksesta on aina pysähtymisen paikka. Haluamme olla konkurssiprosessissa kaikkien osapuolten tukena ja apuna omalla työpanoksellamme. Erityisesti konkurssin tehneen yrittäjän kanssa tehtävä yhteistyö konkurssin aikana on lähellä sydäntämme. Jatkossa yritysblogissa kerromme tarkemmin myös omasta työstämme ja tavastamme tehdä hyvää tulosta kaikkien konkurssiin liittyvien osapuolten puolesta.

Uusista blogijulkaisuista ilmoitetaan Realisointi Kallion Facebookissa ja Instagramissa. Somekanavissa ilmoitellaan myös myyntiin tulevista kohteista, joten kannattaa ottaa ne seurantaan. Tervetuloa mukaan!