Vuokrataan asuntovaunu HOBBY 780 WLU Prestige

Meiltä voi vuokrata loppukesän reissuille tilavaa Hobby-asuntovaunua, vm. 2011. Vaunun pituus on 780, aisan kanssa n. 9m, telivaunu. Vaatii veturiksi tarpeeksi suuren auton, sillä vaunun omamassa 1966kg, tieliikenteessä suurin sallittu kokonaismassa 2200kg (tarvittaessa meiltä voi vuokrata veturiksi Range Roverin). Toivomme vuokraajalta myös vaunun ajo- ja käsittelytaitoja vaunun koon vuoksi. Lisämaksusta ajamme vaunun lähistölle, esim. Seinäjoen leirintäalueelle tai Peräseinäjoen Kalajärvelle.

Vaunussa on kaksi erillisvuodetta ja sohvaryhmästä levitettävä vuode 1-3 hlölle. Keittiöstä löytyy kaasuliesi kolmella polttimella sekä kaasu-uuni, jääkaappi, pakastin ja mikroaaltouuni. Tilavassa (koko vaunun levyisessä) wc:ssä kemiallinen vessa, runsaasti liikkumatilaa ja suihku. Vaunussa on sähköllä toimiva ilmastointi, joten sisällä on mukavaa myös helteillä.

Vuokra 800€/viikko, 120€/vrk. Ota yhteyttä, puh. 0500-138 704 tai anu.kallio@realisointikallio.fi. Vaunu näillä näkymin vuokrattavissa ainakin syyskuun lopulle saakka ennen talviteloille siirtämistä.